Художня самодіяльність у коледжі в умовах дистанційного навчання

Основним завданням художньої самодіяльності у навчальному закладі – є розкриття талантів та здібностей молодого покоління. Щороку до лав художньої самодіяльності залучаються нові учні та студенти де вони отримують змогу реалізації їхніх скритих талантів і можливостей.

Художня самодіяльність є одним з елементів виховної роботи. Вона розкриває в учнів та студентів іншу натуру, розвиває акторські здібності, виховує любов до сцени та глядачів.

Сьогодні відкритий урок театрального гуртка провела керівник художньої самодіяльності коледжу Малиш Тетяна Вікторівна. Тема уроку: “Театр, як вид мистецтва”. Заняття проводилося на платформі Google Meet, де були присутні учні груп номер 1,4,5,6; а також студенти груп 71хм, 71б, 81хм, 81б, 91бі, 91б. Сценічно гарний показ матеріалу з використанням презентації та аудіо – сценки, зробили урок повчальним та цікавим. Учні та студенти показали своє бажання навчатися акторській майстерність!

Працюємо творчо, щоб і надалі  реалізувалися всі мрії наших учнів та студентів, а керівник гуртка допомагав вихованцям проводити дозвілля продуктивно, змістовно та цікаво не дивлячись на вимушений формат роботи!!!

Previous Image
Next Image

info heading

info content