СЬОГОДНІ В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ.

З цієї нагоди в нашій країні відбуваються заходи, на яких згадуються події боротьби українських громадян за свої права у  листопаді-грудні 2004-го та листопаді 2013-го – лютому 2014 років.  Події, які розпочалися сім років тому, 21 листопада 2013 року, одержали назву “Євромайдан”, а згом – Революція Гідності. Вона стала наймасштабнішою подією в новітній історії України.  Згодом проросійські сили відреагували на ці процеси вторгненням Росії в Крим та початком неоголошеної війни.
Аби вшанувати пам’ять тих, хто загинув за свободу України на Майдані та на Донбасі, в Костополі до меморіалу “Герої не вмирають”  прийшли учасники бойових дій . З промовою виступив голова районної спілки ветеранів Афганістану та учасників бойових дій в зоні АТО/ООС на Донбасі, заступник директора з навчально-виховної роботи нашого коледжу Михайло Пацурківський. У своєму виступі він наголосив на тому, що обов’язок спілчан – пам’ятати своїх побратимів, які загинули за свободу та незалежність України.
Учасники бойових дій вшанували хвилиною мовчання загиблих  на Майдані та на Сході України і поклали квіти до меморіалу “Герої не вмирають”.