Костопільський будівельно-технологічний коледж НУВГП приймав учасників  ІІ етапу ХІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки

Змагання вкотре засвідчили високий потенціал студентів у сфері ІТ-технологій серед студентів Рівненської області ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації 29 березня 2018 року на базі Костопільського будівельно-технологічного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування проходив ІІ етапу ХІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів Рівненської області ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації. Загалом змагалося 12 студентів з різних куточків області,  які уже вибороли звання «кращий» з даної дисципліни у коледжах, де навчаються. Трохи засмучує, що з «запрошених» не з’явилося 10 учасників. Можливо, це пояснюється тим, що частина переможців І етапу була невпевнена, що на другому етапі підтвердить своє високе звання. Але попри це олімпіада вдалася. Студенти успішно справилися з теоретичною та практичною частиною олімпіади, а кращі вибороли перемогу:

І місце – Гурінович Костянтин Володимирович, Технічний коледж НУВГП;

ІІ місце – Карпович Анастасія Анатоліївна, Сарненський педагогічний коледж РДГУ;

ІІІ місце – Панчук Дмитро Юрійович, ДВНЗ Рівненський коледж економіки та бізнесу.

Всі учасники олімпіади, студенти отримали сертифікат учасника, а переможці також були нагороджені грамотами та цінними подарунками, які урочисто вручив голова оргкомітету директор Костопільського будівельно-технологічного коледжу НУВГП Алексєйчук А. П. разом з членами журі викладачем комп’ютерних дисциплін КБТК НУВГП Зданюк Ю.М. та   головою методичного об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерної техніки ВНЗ І-ІІ р.а. Рівненської області Марценюком М.В.

Велика подяка викладачам-наставникам цих студентів, які, наполегливо працюючи, забезпечили високий рівень підготовки учасників. Сподіваємося, що в майбутньому самі змагання стануть ще більш масовими та цікавими, а переможець достойно представить нашу область у ІІІ етапі ХІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки, яка відбудеться в м. Кривий Ріг найближчим часом.

Previous Image
Next Image

info heading

info content